Social

#satisfactie sexuala #activitati casnice # casnicie fericita #activitate sexuala barbati

Barbatii lenesi, "taxati" la pat? Iata ce spune un studiu despre satisfactia lor sexuala

Cercetatorii au descoperit ca barbatii care se implica in treburile gospodaresti au parte si de o viata intima mai activa, iar casnicia este implinita. Astfel, experimentul americanilor arata ca satisfactia sexuala creste daca treburile casei sunt impartite echitabil.


Sharon Sassler, de la Universitatea Cornell, a analizat situatia mai multor cupluri casatorite de aproximativ doua decenii. Concluziile lui vin sa contrazica rezultatele unui alt studiu publicat anul trecut care sustinea ca doar sotia ar trebui sa se ocupe de gospodarie, pentru ca mariajul sa fie fericit.

Astfel, potrivit lui Sassler, barbatii care se implica in treburile casei nu au nicidecum de suferit pe plan sexual, din contra, sunt cel putin la fel de satisfacuti din punct de vedere sexual sau chiar mai impliniti decat cei care isi lasa doar nevestele sa munceasca in gospodarie.

Potrivit cercetatorului american, citat de livescience.com, si numarul de raporturi sexuale este mai crescut in cuplurile care isi impart treburile casnice.

De asemenea, studiul arata ca femeile care sunt mai educate nu mai au un risc crescut de divort, in comparatie cu femeile care aveau acest statut social in trecut.

Sursa foto: dreamindemon.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea