Social

Barak Obama o atacă pe Hillary Clinton

Sena
torul Barak Obama , care luptă să obţină nominalizarea democraţilor pentru Casa Albă, a atacat-o ieri la baionetă pe colega sa de partid, Hillary Clinton . Liderul de culoare spune că fosta primă doamnă a făcut deja „o tragică greşeală" atunci cand a autorizat războiul din Irak. „Chiar şi la vremea respectivă au fost mulţi care nu s-au lăsat înşelaţi de aparenţe. Numai aceştia ar trebui să conducă America", a spus plin de emfază Obama. Apoi a adăugat: „Ştiu că doamna Clinton a promis că va opri războiul, dar a uitat să spună cum va face acest lucru. Mă nelinişteşte gandul că îşi schimbă opiniile atat de uşor". Ieri, „tanărul" Barak, în varstă de 45 de ani, căruia Hillary Clinton i-a reproşat că „nu are experienţă", a mai lansat o înţepătură: „Eu nu sunt unul dintre oamenii care şi-au propus la şapte ani să ajungă preşedinte", făcand haz de declaraţiile contracandidatei sale, care a susţinut că „se visează la Casa Albă de cand era în clasa I ".
  •   2007-02-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii