Social

Balaceanu-Stolnici: Valentine's Day, un kitsch importat, adus din motive comerciale

Tinerii vibreaza in asteptarea Zilei lui Valentin, arhicunoscuta drept " , prefera Dragobetele : "Nu sunt cu americanismele. Cred ca avem suficiente valori interne care trebuie cunoscute. Este necesar ca mai intai sa stim foarte bine ce este acela un si abia apoi sa facem schimb de traditii", ca si actorul Adrian Pintea care zice: "Prefer, fara discutie, Dragobetele. Imi suna mai bine si sugereaza intocmai traditiile de baza ale poporului meu. Ele imi transmit mai bine spiritul pur romanesc decat ar face-o orice fel de import". Maia Morgenstern accepta toate ofertele: "Pentru mine si familia mea, orice prilej de sarbatoare este bine venit, fiindca este o bucurie. Asa ca celebram toate sarbatorile, si cele nationale, si cele evreiesti, si cele crestine, si Valentine's Day , si Purimul etc". (M. Golea/R. Draghici)



Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea