Social

Bac'-ul pe Internet

Vari
antele de subiecte pentru toate probele scrise la examenul de bacalaureat vor fi publicate, astazi, pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii, la adresa www. edu .ro, asa cum a promis ministrul Mihail Hardau. Elevii din clasa a VII-a mai au, insa, de asteptat, intrucat ministrul s-a razgandit in privinta lor, desi 15 ianuarie figureaza, in calendarul examenelor din 2007, si ca data pentru publicarea subiectelor la Testele nationale. In ciuda faptului ca aceste examene se sustin inaintea bac '-ului, Hardau a declarat ca variantele de subiecte vor aparea mai tarziu, pentru ca scolarii trebuie sa invete, nu sa rezolve problemele de pe Internet. Potrivit metodologiei MEdC, si subiectele tezelor unice pentru elevii din clasa a VII-a vor fi postate si ele pe pagina electronica a Ministerului Educatiei, cu cel mult zece zile inainte de data la care au fost planificate tezele. In cazul tuturor examenelor, varianta pentru ziua respectiva va fi extrasa in dimineata probei si va fi comunicata prin radio.
  •   2007-01-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.