Social

#proba de limba romana # examen bacalaureat #bacalaureat 2012 #eliminare examen

BAC 2012: 120 de elevi au fost eliminati in timpul probei scrise la limba romana

120 de elevi au fost eliminati, luni, din sala de examen, dupa ce au fost prinsi utilizand telefoane mobile sau alte materiale ajutatoare nepermise in timpul probei scrise la limba si literatura romana din cadrul bacalaureatului.

Potrivit Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), cele mai multe cazuri de elevi eliminati s-au inregistrat in Bucuresti (18) si in judetele Dolj (13) si Caras-Severin (9).

Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat prevede ca cei eliminati nu mai pot sustine acest examen in urmatoarele doua sesiuni.

Reprezentantii MECTS au mai anuntat ca noua centre de examen au solicitat, luni, varianta de rezerva a subiectelor, ca urmare a unor situatii specifice (intarzieri ale elevilor din motive obiective).

La proba scrisa de limba si literatura romana s-au prezentat 158.155 de candidati dintr-un total de 172.000 de elevi inscrisi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea