Social

#atentat terorist #germanwings #Andreas Lubitz #prabusire deliberata #avion Franta #prabusire avion

Avionul prabusit in Franta, doborat intentionat. Autorul masacrului e...

O ipoteza tulburatoare prinde contur in cazul avionului prabusit marti dimineata in sudul Frantei. Copilotul ar fi cel care a doborat intentionat aeronava in care se aflau 150 de persoane.

Brice Robin, procurorul de la Parchetul din Marsilia, a confirmat faptul ca se contureaza varianta unei prabusiri deliberate a avionului Airbus A320. Oficialul spune ca la mansa in momentele prabusirii se afla copilotul Andreas Lubitz, in varsta de 28 de ani, mai putin experimentat, si nu comandantul aeronavei.

Sursa foto: telegraph.co.uk


Sursa foto: dailymail.co.uk

Lubitz a refuzat sa-i dechida usa pilotului si a actionat butonul de coborare a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intentie de a distruge acest avion, a declarat Brice Robin, citat de La Depeche. Acesta a mai spus faptul ca Andreas Lubitz "este de origine germana si nu figura in dosare ca terorist".

Sursa foto: abc.net.au

Potrivit acestuia, "se auzeau strigate in ultimul moment", ceea ce inseamna ca pasagerii si-au dat seama ce se intampla chiar inainte de impact. Robin a adaugat ca moartea victimelor a fost "instantanee".

"In acest stadiu, nimic nu permite sa spunem ca este vorba despre un atentat terorist", a mai declarat el, potrivit Mediafax. Brice Robin a refuzat sa vorbeasca despre o "sinucidere", intrucat e de parere ca "atunci cand te sinucizi o faci singur".

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea