Social

#malaysia airlines #avion #avion disparut #oceanul indian #ramasite avion

Avionul disparut, identificat in Oceanul Indian?

Autoritatile australiene au trimis joi patru avioane militare pentru a cerceta zona de sud a Oceanului Indian, care se afla la patru ore de zbor de coasta sud-vestica a Australiei. Anchetatorii au precizat ca in aceasta zona au fost identificate posibile ramasite ale avionului Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines, care a disparut in mod straniu in urma cu 12 zile.

Ramasitele au fost identificate de un satelit, iar anchetatorii au precizat ca acestea au dimensiuni destul de mari. Unul dintre obiectele identificate are o lungime de 24 de metri, iar celalalt de 5 metri.

"Este, probabil, cea mai buna pista pe care o avem pana acum", a declarat John Young, seful Agentiei Australiene de Siguranta Maritima.

Acesta a mai precizat, de asemenea, ca ramasitele pot fi si resturi de containere ale unor nave comerciale, insa acestea par destul de mari ca sa fie luata in considerare o astfel de ipoteza.

Sursa foto: mondonews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea