Social

#avion Melbourne #avion prabusit

Avion prabusit peste un centru comercial! VIDEO

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata marti, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste acoperisul unui mall, la scurt timp dupa ce decolase de pe un aerodrom in apropiere de Melbourne, anunta Reuters.

Aparatul "a lovit cladirea intr-o minge uriasa de foc", a declarat un martor. Avionul, un Beechcraft, a deviat curand dupa decolarea de pe aeroportul Essendon, aproape de Melbourne, si s-a prabusit in centrul comercial DFO, de langa aeroport.

“Este vorba de un accident tragic", a declarat presei Lisa Neville, ministru al politiei statului Victoria, a carui capitala este Melbourne. "Un avion usor, inchiriat pentru un zbor, a lovit centrul comercial DFO, la Essendon", a spus aceasta.

Imaginile difuzate in direct de televiziuni aratau flacari si importante daune produse centrului comercial si imobilelor vecine. O coloana de fum negru se ridica de la locul accidentului.

Cauza accidentului nu a fost inca determinata. Seful politiei statului Victoria, Mick Frewen, a declarat ca principala ipoteza a anchetatorilor era "o pana de motor".

 

 

 

Sursa foto: theaustralian.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea