Social

#prabusire avion #avion #decese prabusire avion #victime prabusire avion

Avion prabusit peste case! Cel putin patru morti

Un avion s-a prabusit peste case intr-un cartier rezidential din Riverside, California, in apropiere de Los Angeles. In urma teribilului accident, cel putin patru persoane si-au pierdut viata, potrivit CNN.

Autoritatile au anuntat ca este vorba despre un aparat de zbor de mici simensiuni. Avionul de tip Cessna 310 s-a prabusit la scurt timp dupa ce a decolat de pe aeroportul Riverside. Acesta se indrepta spre San Jose.

La bordul aeronavei se aflau cinci persoane: un cuplu si cei trei copii ai loc. Una dintre victime a fost aruncata din avion in timpul prabusirii si se afla in spital, cu rani minore.

Impactul a fost extrem de puternic iar aeronava s-a rupt in doua in momentul in care a locit cele doua locuinte sin Riverside.

"Ne este imposibil sa stim daca victimele sunt cele care se aflau la bordul avionului sau din cele doua locuinte", a declarat Michael Moore, seful pompierilor din Riverside.

Sursa foto: f3nws.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea