Social

#imagini terifiante #avion in flacari #flacari

Avion cu 241 de persoane la bord, in flacari! VIDEO terifiant

Pasagerii si echipajul de la bordul unui avion al companiei Singapore Airlines au trait momente de groaza. Avionul ce avea la bord 241 de persoane a luat foc in timp ce efectua o aterizare de urgenta.

Pasagerii avionului care efectua zborul SQ368 intre Changi (Singapore) si Milano au inceput sa aplaude in timp ce aeronava efectua aterizarea, scrie mediafax.ro. Cateva secunde mai tarziu, iadul s-a dezlantuit si motorul si aripa din partea dreapta au luat foc.

Pompierii au intervenit rapid si au stins incendiul in doar cateva minute. Toti cei 222 de pasageri si cei 19 membri ai echipajului au scapat nevatamati, potrivit presei din Singapore.

Dupa inlaturarea pericolului, pasagerii si membrii echipajului au fost evacuati in siguranta din avion. Acestia au fost transportati in terminal, si urmeaza sa fie imbarcati in alta aeronava, ce va decola spre Milano in cursul zilei de azi, potivit libertatea.ro.

Unul dintre pasageri a surprins imagini terifiante cu avionul in flacari!

Avionul companiei Singapore Airlines a fost tractat de pe pista. Urmeaza ca specialistii in aeronautica sa investigheze cazul, pentru a afla cauza care a dus la producerea incidentului.

Sursa foto: channelnewsasia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea