Social

#avion in flacari #accident aviatic #accident avion #avion pasageri #pasageri #avion

Avion cu 141 de pasageri a luat foc in timpul aterizarii! VIDEO

Un accident teribil a avut loc miercuri noapte in Peru. Un avion Boeing 737, ce avea 141 de pasageri la bord, a luat foc in timp ce incerca sa aterizeze. Avionul efectua un zbor special de la Lima to Jauja, 260 km vest de capitala peruana.

Compania Peruvian Air a declarat ca aeronava a iesit de pe pista in urma unui viraj, iar in acel moment aripa dreapta a atins solul si a luat foc. In acelasi timp, martorii sustin ca incendiul a fost provocat de un cauciuc care a explodat la aterizare, in timp ce altii sustin ca pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor din cauza vantului puternic.

Din fericire, in urma accidentului nu s-a inregistrat niciun deces, insa mai multe persoane au fost ranite usor si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Pasagerii au fost evacuati la timp din aeronava. O inregistrare video arata cum pasagerii avionului Peruvian Airlines, cuprins de flacari si fum, alearga pentru a-si salva vietile.

 

 

Sursa foto: twitter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea