Social

#vremea in bucuresti #instabilitate atmosferica # vremea in weekend #vremea in tara # vremea la mare #vremea #starea vremii #conditii meteo

Avertizare meteo! Vreme instabila in weekend

Meteorologii anunta vreme rea pentru acest final de saptamana. Instabilitatea atmosferica va pune stapanire pe intreaga tara si se vor inregistra frecvent ploi insotite de descarcari electrice si chiar grindina. Iata care sunt predictiile meteorologilor pentru acest weekend.

Vineri vremea va fi in general frumoasa in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil cu unele innorari si ploi de scurta durata in zona Carpatilor Meridionali, dar si in zona deluroasa a Munteniei si Olteniei. Spre seara insa, gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere, cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice in vestul, nordul si centrul tarii. Izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade Celsius.

Pe litoral vremea este in genera frumoasa iar temperaturile se incadreaza in specificul perioadei. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22-23 de grade Celsius, iar temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 21 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea este in general frumoasa. Cerul va avea innorari in special in a doua parte a zilei cand sunt posibile ploi si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima va urca pana la 27-28 de grade Celsius.

Sambata vremea va fi in general instabila in toata tara, iar temperaturile vor scadea brusc. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice pe arii estinse. Izolat, cantitatile de apa 30-40 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari locale. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 17 grade Celsius iar cele maxime intre 17 si 23 de grade Celsius.

La mare vremea va fi instabila si se va raci usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice, iar pe alocuri sunt conditii de grindina. Temepraturile minime se vor incadra intre 15 si 17 grade Celsius iar cele maxime intre 21 si 22 de grade Celsius. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in general instabila in toata tara. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperatura minima va fi de 13-14 grade Celsius, iar cea maxima nu va urca mai sus de 24-25 de grade Celsius.

Duminica vremea va ramane instabila in cea mai mare parte a tarii. La munte vor cadea cantitati insemnate de apa si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 18 grade Celsius iar cele maxime intre 16 si 24 de grade Celsius.

La mare vremea se mentine instabila si racoroasa si sunt asteptate ploi insemnate cantitativ. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temepraturile minime se vor incadra intre 16 si 18 grade Celsius iar cele maxime intre 21 si 22 de grade Celsius. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine instabila. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperatura minima va fi de 13-14 grade Celsius, iar cea maxima nu va urca mai sus de 21-22 de grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme gsesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: theodysseyonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea