Social

#republica moldova #provocare #romania #1 decembrie

Avertismentul Chisinaului pentru Romania, o provocare care nu merita raspuns

Expertii de la Chisinau califica drept aberant avertismentul MAE de la Chisinau adresat autoritatilor romane de a nu face declaratii provocatoare in urmatoarele zile.

Expertii califica acest gest ca fiind impropriu comunicarii diplomatice dintre doua state vecine si prietene. In prima jumatate a zilei de miercuri un angajat al Ambasadei Romaniei la Chisinau a fost convocat la Ministerul de Externe de la Chisinau pentru a i se inmana o Nota verbala in care Bucurestiul este avertizat sa evite declaratiile provocatoare cu privire la statalitatea, suveranitarea si integritatea tarii vecine.

Directorul executiv al Institutului pentru Dezvoltare si Initiative Sociale "Viitorul" de la Chisinau, Igor Munteanu, a declarat pentru NewsIn ca MAEIE "si-ar fi facut un mare serviciu daca si-ar fi tinut gura". Analistul politic Vlad Lupan spune ca trebuie sa se tina cont ca aceasta nota s-a facut publica in ajunul zilei de 1 decembrie, fapt interesant si sugestiv in sine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea