Social

#conturi de socializare #securitate facebook #facebook

Avertisment dur: "Inchideti-va conturile de Facebook daca nu vreti ca..."

"Un avocat al Comisiei Europene a avertizat cetatenii de pe teritoriul continental ca, daca vor sa-si tina informatiile private in siguranta fata de serviciile de securitate americane, trebuie sa-si inchida conturile de Facebook, scrie adevarul.ro.

Potrivit lui Bernhard Schima, datele cetatenilor europeni care sunt trimise catre companiile americane nu pot fi sigure si vor fi interceptate. "Ar trebui sa-ti inchizi contul de Facebook, daca ai unul", a spus Schima, potrivit "The Guardian".

Comisia Europeana sustine ca Safe Harbour - un pact intre Uniunea Europeana si SUA pentru transferul de date, esential pentru companii precum Apple, Facebook, Google sau Twitter - nu este suficient pentru a proteja informatiile despre cetatenii Batranului Continent, informeaza Tech Times. Documentul a fost criticata dur in 2013, cand Edward Snowden a facut publice documente ale Agentiei Nationale de Securitate din SUA, care aratau ca serviciile de informatii americane si britanice puteau avea acces la datele personale ale utilizatorilor gigantilor IT.

Sursa foto: teknoyo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea