Social

#accident in lant A2 #A2 #accident Autostrada Soarelui

Autostrada groazei! Inca un accident in lant pe A2! Zeci de raniti

Un nou accident in lant pe Autostrada Soarelui azi-dimineata! 22 de masini au fost implicate, 7 pe sensul de mers spre Bucuresti si 15 pe sensul de mers spre Constanta, dupa cum a declarat Adrian Marin, purtator de cuvant ISU Bucuresti. 22 persoane au avut nevoie de ingrjiri medicale, patru dintre acestea fiind transportate la spital.


Tamponarile au avut loc la iesirea catre Centura, la kilometrul 10 si la kilometrul 54.

Traficul rutier a fost deviat pe A2, din cauza accidentelor din aceasta dimineata. Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia rutiera a fost deviata din sensul giratoriu de pe Bulevardul Theodor Pallady, pe soseaua Libertatii (Zona Catelu), catre DN Centura Bucuresti, cu intrare pe A2 pe breteaua autostrazii (kilometrul 11+800).

Raed Arafat a precizat ca patru persoane din cele 22 care au fost ranite au fost transportate la spital, potrivit News.ro.

Accidentele s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil acoperit cu polei si a cetii dense.

Soferii sunt sfatuiti sa reduca mult viteza, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculul dinainte si sa adopte o maniera prudenta la volan, pentru a nu cadea victima accidentelor rutiere.

Sursa foto: libertatea
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea