Social

Au aparut si candidatii care ii santajeaza pe cetateni!

Primarii de la tara pun presiune pe alegatori !

Pe langa oferirea de bani sau alte avantaje, candidatii care sunt si primari in functie au si alte metode de a se impune in fata alegatorilor de la tara. Aproape toti primarii actuali candideaza pentru un nou mandat, unii dintre ei apeland la amenintari pentru a-si asigura votul oamenilor! Culmea este ca cei mai multi dintre alegatorii de la tara se lasa intimidati de aceste amenintari!

Ne-am interesat in mediul rural si am aflat ca unii primari ii ameninta pe alegatori ca daca nu merg la vot si nu-i voteaza, atunci vor avea probleme. Bazandu-se pe nestiinta oamenilor, primarii ii ameninta ca nu le dau pamanturile inapoi, ca le calculeaza impozite mai mari, ca nu-i vor mai primi in Primarie daca ajung primari, ca le vor bloca micile afaceri sau ii vor lasa fara locuri de munca pe cei ce au servicii in localitatile de domiciliu! (continuarea in TOP)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: TOP

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea