Social

Atletico Madrid il vrea pe Mutu

"Mutu este marele pariu pentru madrileni", a scris ieri Jurnalul "As". Toni Munoz, directorul sportiv al clubului Atletico Madrid , a declarat ca membrii Consiliului de Administratie, prezidat de presedintele Enrique Cerezo, l-au imputernicit sa trateze cu patronul rus Roman Abramovici si cu impresarul jucatorului transferul romanului Adi Mutu. "E o operatiune complicata din punct de vedere financiar, dar apropiati ai romanului mi-au spus ca Adrian este dispus sa vina in Spania. Oricum, putem oferi cel mult 15 milioane euro!", a declarat Munoz. Britanicii l-au achizitionat pe Adi pentru 25 milioane euro. Noul antrenor al londonezilor, portughezul Jose Mourinho, nu a anuntat inca daca se va baza pe Mutu in sezonul viitor.

Pe de alta parte, publicatia "Marca" a scris ca fundasul Cosmin Contra e primul pe lista jucatorilor ce ar putea parasi pe Atletico Madrid, deoarece numarul fotbalistilor extracomunitari s-ar mari, in urma achizitiilor pentru sezonul viitor. "Atletico nu are loc pentru toti extracomunitarii. Daca responsabilii clubului isi vor atinge obiectivele, respectiv achizitionarea lui Mutu, a camerunezului Eto'o, a columbianului Perea si a unui brazilian de la Cruzeiro , atunci e sigur ca romanul Cosmin Contra si sarbul Paunovic vor ramane fara echipa in luna septembrie, deoarece vor fi prea multi. in conformitate cu acordul semnat intre Federatia Spaniola, Liga Profesionista si Asociatia Jucatorilor Spanioli, incepand din sezonul viitor, fiecare echipa din "Primera" poate avea numai trei jucatori extracomunitari in lot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea