Social

#instabilitate atmosferica # vremea in weekend #vijelii #weekend #romania # ploi torentiale #avertizare vreme rea #atentionare de vreme rea #vreme rea

Atentionare de vreme rea! Ploi torentiale in weekend!

Dupa cateva zile toride, vremea se schimba brusc! Meteorologii au emis o atentionare de vreme rea pentru intreaga tara. Incepand de sambata 15 iulie ora 14:00, pana luni 17 iulie, ora 3:00 Romania se afla sub atentionare de ploi torentiale si instabilitate atmosferica crescuta.

"In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si, pe arii restranse, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. In intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depaşi local 20 l/mp si pe spatii restranse 35...40 l/mp.

In a doua parte a zilei de sambata, 15 iulie si in prima parte a noptii de sambata spre duminica astfel de fenomene vor fi frecvente in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte si se vor semnala local in restul teritoriului.

Duminica, 16 iulie, temporar va ploua, iar in cea mai mare parte a tarii vremea va fi racoroasa.", informeaza meteoromania.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea