Social

#vremea munte #atentionare meteo #avertizare meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo #zapada

Atentie! Se strica iar vremea. Judetele afectate

Administrat›ia Nationala de Meteorologie  a emis astazi o informare meteorologica privind cantitati importante de precipitatii in regiunile vestice, nordice si centrale, incepand de sambata seara, de la ora 23,00, pana marti dimineata, la ora 9,00. Din cauza temperaturilor ridicate, precipitatiile vor fi sub forma de ploaie.

"In intervalul mentionat, in regiunile vestice, nordice ai centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar in zona montana inalta se vor semnala precipitatii mixte. In Maramures, cea mai mare parte a Crisanei, nordul Transilvaniei, Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor cadea aproape continuu, iar cantitatile de apa ce se vor cumula pe durata intregului interval, vor fi local de 25...30 l/mp si pe arii restranse de 40...50 l/mp", se precizeaza in informarea ANM.

Potrivit meteorologilor, vantul va prezenta intensificari temporare indeosebi la munte si in regiunile vestice, cu viteze mai mari in cursul noptii de luni spre marti (11/12 ianuarie), cand in zonele montane va sufla puternic.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea