Social

#atentat canada #atentat terorist #canada

Atentat terorist in Canada! Cel putin 15 victime

Un nou atentat terorist zguduie lumea. Cel putin 15 persoane au fost ranite in urma detonarii unei bombe. Deflagratia a avut loc intr-un restaurant din provincia Ontario.

Potrivit Reuters, doi barbati neidentificati au intrat intr-un restaurant din orasul Mississauga (localizat la 32 km vest de Toronto), si au detonat o bomba improvizata. Cei doi au reusit sa fuga si sunt cautati de politie.

Explozia s-a produs in restaurantul indian Bombay Bhel in jurul orei locale 22:30.

In urma exploziei 15 persoane au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, fiind transportate de urgenta la spital. Politia a dat publicitatii o fotografie cu cei doi barbati, pentru a fi identificati mai usor. Acestia purtau hanorace cu glugi pe cap intrand in local, iar unul dintre ei pare sa aiba asupra sa un obiect, scrie realitatea.net.

Acest atac din Mississauga, al saselea oras ca marime din Canada, a avut loc la o luna dupa ce soferul unei camionete a intrat in plina viteza intr-o multime la periferia Toronto, ucigand zece persoane si ranind alte 15.

Sursa foto: ptcnetwork.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea