Social

#romani raniti spania #atentat spania #atentat barcelona #atac terorist

Atentat terorist la Barcelona! Un roman a fost ranit

Cel putin 13 oameni au murit si 80 au fost raniti in aceasta seara intr-un atentat terorist care a avut loc la Barcelona. Omasina a intrat in pietonii care circulau pe celebrul bulevard La Rambla. Capitala Spaniei este zguduita de acest eveniment tragic. Un roman a fost ranit in atentat.

Un vehicul a lovit, joi după-amiază, un grup de pietoni pe Bulevardul La Rambla din oraşului spaniol Barcelona, afirmă surse din cadrul poliţiei, citate de presa spaniolă. Poliţia a anunţat că bilanţul este de cel puţin 13 morţi şi 80 de persoane au fost rănite, dintre care 15 sunt în stare gravă.

Atacul este un act terorist, a confirmat Poliţia catalană, care a precizat că unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal de poliţie, iar presupusul atacator, un islamist, a fost reţinut. De altfel, in aceasta seara, gruparea terorista Stat Islamic a revendicat atacul. 

Se pare ca un roman de 35 de ani se afla printre raniti, insa deocamdata nu exista mai multe date in acest sens. La nivelul Ambasadei României de la Madrid a fost instituită o celulă de criză.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea