Social

#protest ecologisti #traditii Valentine's Day #felicitari Valentine's Day #valentines day

Atac-surpriza la Valentine's Day. Iata ce cred ecologistii despre traditionalele felicitari!

Traditiile de Valentine's Day ar trebui schimbate, afirma reprezentantii miscarii ecologiste World Wide Fund for Nature (WWF). Acestia sustin ca felicitarile puse in vanzare cu ocazia Zilei Indragostitilor provin din zone unde lemnul este exploatat ilegal.


Reprezentantii WWF din Marea Britanie cer publicului sa boicoteze comertul cu felicitari, instrumente muzicale si carti, afirmand ca acestea sunt fabricate din lemn exploatat ilegal din padurile tropicale. Un raport al organizatiei arata ca fabricantii se folosesc de unele inadvertente in legislatia UE pentru a achizitiona lemn taiat ilegal.

Verfificarile efectuate de WWF arata ca cel putin doua firme bitanice, Clinton si Card Factory, folosesc lemn exploatat ilegal din padurile tropicale la fabricarea felicitarilor. "Adevaratul cost al felicitarilor de Ziua Indragostitilor ar putea sa fie mai mare decat cel afisat in magazin", sustine Beatrix Richards, reprezentant WWF.

Sursa foto: formulamom.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea