Social

#atac sua #atac terorist

Atac in SUA: 8 persoane ucise si zeci de raniti. Atacatorul, sofer Uber

Mai multe focuri de armă au fost trase în Manhattan, după ce un camion a intrat pe o pistă de biciclete lovind mai multe persoane, după care şoferul maşinii a coborât din maşină ţinând ceea ce părea a fi o armă, iar Poliţia l-a împuşcat. Conform CNN, surse din Poliţia din New York afirmă că acţiunea a fost intenţionată.

Suspectul in atacul de la New York soldat cu moartea a opt persoane si cu ranirea altor 11, uzbekul Sayfullo Habibullaevic Saipov, era casatorit, avea doi copii, lucra pentru Uber si locuia in prezent in New Jersey, scrie The Guardian.

Uber a confirmat ca barbatul trecuse de verificarile pentru a putea deveni unul dintre soferii sai si a anuntat ca i s-a blocat accesul la aplicatie. De asemenea, compania a spus ca a luat legatura cu echipa care investigheaza atacul de la New York, pentru a furniza toate datele necesare, declarandu-se totodata oripilata de acest atac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea