Social

#uefa #liga campionilor #liverpool #chelsea #meci

Astazi au fost stabilite urmatoarele meciuri din Liga Campionilor si Cupa UEFA

Liga Campionilor si Cupa UEFA si-a stabilit astazi meciurile din urmatoarea etapa. Astfel, capul de afis din Liga Campionilor este derby-ul englez dintre Liverpool si Chelsea, in timp ce in Cupa UEFA cel mai interesant meci pare a fi cel dintre Sahtior si Marseille.

Este interesant de observat ca este a patra oara in ultimii patru ani cand Liverpool si Chelsea se intalnesc in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Iar in ce priveste Cupa UEFA, Sahtiorul lui Mircea Lucescu si Razvan Rat are mari sanse sa intalneasca rivala Dinamo Kiev in semifinalele competitiei.

In urma tragerii la sorti de astazi, in sferturile Ligii Campionilor meciurile se vor desfasura astfel: Villarreal - Arsenal Londra ; Manchester United - FC Porto; Liverpool – Chelsea; Barcelona – Bayern, primele echipe fiind cele care vor evolua in mansa tur pe teren propriu. Meciurile tur vor avea loc pe 7 si 8 aprilie, returul fiind programat pe 14 si 15 aprilie.

In Cupa UEFA, ajunsa la faza sferturilor, partidele au fost programate astfel: Hamburg - Manchester City ; PSG - Dinamo Kiev; Sahtior – Marseille; Werder Bremen – Udinese, meciurile tur desfasurandu-se pe 9 aprilie, iar returul pe 16 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea