Social

# arsenie boca #bucuresti #Profetii Arsenie Boca

Arsenie Boca: “Bucurestiul va fi STERS de pe fata Pamantului”

Luna iulie a fost marcata de sapte cutremure care au zguduit Romania. Specialistii discuta despre un seism puternic care ne-ar putea afecta pe toti. De-a lungul timpului, parintele Arsenie Boca a facut numeroase profetii care s-au adeverit.

Profetia facuta de Arsenie Boca!

Una dintre previziune calugarului a fost legata chiar de Capitala. Acesta spunea ca o calamitate va lovi Bucurestiul, iar orasul va fi sters de pe fata Pamantului. Arsenie Boca vedea Bucurestiul ca pe un oras al pacatelor, iar din aceasta cauza Capitala va fi stearsa de pe harta.

"Parintele i-a spus unei doamne de la Bucuresti ca pe Bucuresti s-a "ouat" de doua ori, referindu-se la bombardamente (dar si la cutremure), iar cand se va "oua" a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele", au declarat Preoteasa Lucretia Urea si Paraschiva Anghel, conform Libertatea.ro.

Imagini: Colorostariu.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea