Social

Arhivele "sexuale" britanice, puse la dispozitia publicului

În secolul al XVII-lea, pedeapsa pentru infracţiunile de natură sexuală era, în Marea Britanie, umilinţa publică, în timp ce în anii 1930 britanicii se prefăceau a fi sub influenţa alcoolului pentru a scăpa nepedepsiţi pentru sexul pe plajă. Istoria atitudinii britanicilor faţă de sex va fi "despuiată" în faţa curioşilor prin decizia Centrului pentru studierea arhivelor de la Universitatea din Liverpool. Arhivele conţin şi primul sondaj public cu temă sexuală, realizat în urmă cu 57 de ani , dar nepublicat din cauză că s-a considerat a fi mult prea şocant. Sondajul releva că mulţi bărbaţi avuseseră experienţe homosexuale şi frecventau bordelurile, în timp ce multe femei căsătorite îşi înşelau soţii.
  •   2006-09-28
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.