Social

#anuntpromovat.ro #anunturi #promovare

AnuntPromovat.ro, promovare gratuita la mica publicitate

AnuntPromovat.ro ofera o cale simpla pentru ca orice reclama sa ajunga direct la utilizatorul interesat de un anumit produs, la momentul potrivit.

In timp ce marile companii cheltuiesc suma mari de bani pentru publicitate, uita un aspect foarte important: reclama trebuie sa ajunga la clientul din target. 

O reclama text publicata in categoria potrivita la mica publicitate este extrem de relevanta, tintind exact utilizatorul interesat de acel produs in momentul in care cauta sa achizitioneze acel produs.

AnuntPromovat.ro ofera gratuit posibilitatea de a face reclama produselor in locul in care cei mai multi romani vor cauta: mica publicitate .

Anunturile sunt extrem de bine tintite spre cumparatori prin localizarea geografica si categorii bine structurate: Afaceri, Auto, Imobiliare, Servicii, Vanzari si cumparari diverse.

Publicarea de anunturi pe AnuntPromovat.ro este gratuita si asigura prezenta textului, a imaginii de prezentare si a informatiilor de contact pentru 10, 30 sau 100 de zile.

Pentru utilizatorii care doresc extra promovare prin evidentierea anunturilor si aparitia lor pe toate paginile site-ului, exista optiunea de plata, pentru 1 euro + TVA anuntul fiind evidentiat timp de 15 zile.

  •   2010-11-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.