Social

#meteo #vreme #vant #ninsori #precipitatii

Anunt de la meteorologi: De luni…

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi moderate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte, valabila de luni de la ora 18.00 pana marti la ora 18.00 in toata tara.

Din seara zilei de luni, 2 martie, aria precipitatiilor se va extinde dinspre vest si va cuprinde toata tara. Vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, iar in vest si nord-vest cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp. In Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte, iar in zona montana vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite.

In cursul zilei de marti 3 martie, vantul se va intensifica temporar in majoritatea zonelor, la rafala vitezele vor depasi local 50 km/h, iar la munte, in special in Muntii Banatului si pe crestele Carpatilor Meridionali va sufla tare, cu peste 70 km/h.


Sursa foto: newstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea