Social

Andrei Cristea: "Ne convin adversarii grei"

Villarreal este cotata de casele de pariuri ca favorita la cucerirea Cupei UEFA
Casa de pariuri engleza Ladbrokes a desemnat echipa Villarreal CF, adversara Stelei in optimile de finala ale Cupei UEFA, drept favorita la cistigarea competitiei. Submarinul galben are o cota de 6/1 pentru cucerirea trofeului, fiind urmata de Middlesbrough, cu 7/1, si FC Sevilla, cu 8/1. In schimb, Steaua are penultima sansa, cu o cota de 51/1. Ros-albastrii ii devanseaza doar pe cei de la Austria Viena, formatie cotata cu 126/1. Faptul ca Steaua este vazuta ca un outsider nu-l sperie pe ultimul erou din Ghencea, atacantul Andrei Cristea .

Andrei, merita Villarreal sa aiba o asemenea cota?
Pe undeva e normal sa fie favoriti, la citi bani au investit.
Te sperie faptul ca veti da piept cu favorita competitiei?
Nu, de ce sa-mi fie teama? Si Valencia avea o carte de vizita impresionanta. Nimeni nu ne dadea vreo sansa. Era detinatoarea trofeului, campioana Spaniei si cel mai bun club in 2004... Nu conteaza intotdeauna bugetele sau numele jucatorilor, ci ziua pe care o prinzi. Noua ne convin adversarii grei.
Steaua e cotata cu penultima sansa la cistigarea Cupei UEFA...
Daca e sa ne luam dupa casele de pariuri, noi n-aveam sanse sa trecem de grupe, dar am ajuns pina in optimi. Echipa nationala a Greciei avea cota cea mai mica, dar a cistigat Campionatul European. Calculele astea sint relative.
Ai de gind sa pariezi pe Steaua?
Eu nu pariez, dar nici nu ma sperie faptul ca Villarreal e favorita. O sa fie greu sa mergem mai departe, dar nu imposibil!

Palermo suspina dupa Mirel Radoi

Dupa ce faimoasa echipa de fotbal Internazionale Milano si-a exprimat dorinta de a-l achizitiona pe Mirel Radoi, pe numele fundasului stelist a sosit o alta oferta, de la gruparea US Palermo. Site-ul Sports.it a anuntat ieri ca Maurizio Zamparini, presedintele de la Palermo, este dispus sa ofere doua milioane de euro pentru talentul semnalat fotbalului italian de Walter Zenga, antrenorul formatiei Steaua. Gigi Becali, patronul gruparii din Ghencea, declarase, nu cu mult timp in urma, ca-l va ceda pe Mirel Radoi doar pentru zece milioane de euro.
Mirel l-a impresionat pe Giacinto Facchetti, presedintele echipei Inter Milano, dar aceasta grupare s-a reorientat, dorind sa-i transfere pe Luisao ( Benfica Lisabona ) si pe Vincent Kompany (Anderlecht Bruxelles). Potrivit site-ului Sports.it, gruparea Palermo, care a avut trimisi la Bucuresti pentru monitorizarea lui Radoi, ar putea face insa o intelegere cu Inter Milano, pentru a-l ceda pe mijlocasul stelist dupa achizitionare.
Sinteti nebuni? Nu mai pleaca nimeni. Nu ma intereseaza doua milioane de euro!, a clamat Gigi Becali, patronul echipei Steaua. (Luminita Grigore)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea