Social

#politica #andreea paul vass # organizatia de femei a pdl

Andreea Paul Vass candideaza la sefia Organizatiei de femei a PDL

Andreea Vass , consilierul premierului Emil Boc, a declarat, miercuri, ca va candida pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PDL.

"A sosit si timpul generatiei mele in devenirea Romaniei. Cred foarte tare in capacitatea femeilor de a relansa cresterea economică. Cred cu tarie ca femeile au resurse nebanuite. Definindu-ma curajul, actiunea si performanta, cred ca pot sa duc Organizatia de femei a PDL in punctul in care sa faca diferenta, sa traseze plusul fată de celelalte partide politice in campania din 2012 si dupa. Mesajul intaririi partidului prin dinamism, prin competitie libera, autentica, de fortă este cel pe care doresc sa-l transmit femeilor din PDL. Doresc un parteneriat bazat pe inteligenta", a declarat Andreea Paul Vass pentru Mediafax.

La randul sau, Sulfina Barbu , actualul presedinte al Organizatiei de femei a PDL, a afirmat ca va candida la un nou mandat la alegerile care vor avea loc pe data de 15 octombrie. In ceea ce priveste candidatura Andreei Paul Vass, Sulfina Barbu a mentionat ca ideea de competitie este binevenita si organizatia de femei va avea de castigat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea