Social

Andreea Marin, chelnerita in "Restaurantul Inimilor"

Cu exceptia Zanei Surprizelor, restul vedetelor rugate sa participe la actiunea caritabila "Restaurantul Inimilor" au refuzat pe motiv ca un contact direct cu oamenii strazii le-ar produce o stare de disconfort psihic.

Andreea Marin a fost singura vedeta care nu numai ca a acceptat sa vina la "Restaurantul Inimilor - program caritabil pentru cei carora le este foame", dar a si pus mana la munca alaturi de voluntari si le-a dat de mancare oamenilor strazii. In plus, vedeta a venit cu echipa "Surprizelor", care a donat 4 mii de farfurii de unica folosinta si tacamuri.

DISCONFORT PSIHIC

Inspirati de programul cu acelasi nume ce se desfasoara in Franta, organizatorii au chemat vedete care sa dea un exeplu pozitiv. Nu le-au cerut bani, ci doar prezenta fizica, cea care ar fi atras alti participanti voluntari.
Din pacate, vedetele rugate au intrebat intai "cine mai vine?", apoi au refuzat sa-si faca aparitia. Unii au spus ca angajamentele deja luate nu le permit.
Altii au spus ca un contact prea direct cu oamenii strazii le-ar produce o stare de disconfort psihic! Ei bine, sotia lui Banica jr, cunoscuta ca fiind o femeie foarte ocupata, a lasat fitele de-o parte si s-a prezentat la datorie.

POATE VIN LA ANU'

"In Franta vin multe vedete care, chiar daca nu muncesc alaturi de voluntari - adica nu pun mancare in farfurii -, canta sau sustin spectacole ce atrag voluntari", ne-a spus Corina Vasii, coordonator de program. Organizatorii nu au vrut sa dezvaluie cine au fost cei care au refuzat sa dea o mana de ajutor. Poate vor veni anul viitor.
Se pare ca Andreea a ajuns o adevarata sperietoare pentru vedetele avide de publicitate. Astfel, multi dintre cantaretii, actorii sau oamenii de televiziune invitati de organizatorii actiunii au refuzat sa participe de teama ca prezenta Andreei Marin ii va arunca intr-un con de umbra.


GENTUTA LOUIS VUITTON SI VEDETE PENTRU SINISTRATI

O situatie oarecum similara cu ceea ce s-a intamplat la campania "Vedete pentru sinistrati". In timp ce unii au pus mana la treaba, ca Mihaela Radulescu care isi incarca singura proviziile in elicopter, Virgil Iantu se plangea ca nu e corespunzator imbracat - purta un costum italienesc si o camasa roz -, iar Oana Roman isi tinea in brate gentuta Louis Vuitton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea