Social

Americanii vor călători mai mult ca niciodată

Circ
a 65 milioane de americani vor călători între 23 decembrie şi 2 ianuarie, mai mult decat recordul de 63,5 milioane, cat au călătorit anul trecut, cu ocazia vacanţei de Crăciun, potrivit unui studiu realizat de Travel Industry Association din SUA. Deplasările în vacanţa de iarnă au sporit mereu, în SUA, începand din anul 2002, cand numărul călătorilor, de Crăciun, s-a ridicat la 60 de milioane. Aglomeraţia de pe şosele şi din aeroporturi îi descurajează însă pe oameni să meargă prea departe. Cei mai mulţi dintre călătorii americani, de Crăciun, vor folosi maşina - circa 53 de milioane - numai nouă milioane optand pentru avion, conform sondajului AAA/TIA. Potrivit aceluiaşi studiu, două treimi din toţi călătorii vor merge la rude şi prieteni. Unul din cinci va locui la hotel sau motel. În proporţie de zece la sută, americanii vor merge la ocean sau la plajă, 6,5 procente într-o zonă de munte şi 3,9 la sută vor vizita parcuri de distracţii.
  •   2006-12-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.