Social

America reala nu mai vrea razboiul lui Bush

Au t
recut patru ani de cånd, cu pretextul armelor de distrugere in masa detinute de Saddam, America a atacat Irakul. In societatea americana, opozitia pentru acest razboi a crescut progresiv, o data cu numarul cadavrelor de soldati primite de familiile americane (peste 3.200 de militari morti). Administratia conservatoare de la Casa Alba a tocat pentru razboi peste 650 de miliarde de dolari, in timp ce, in cea mai bogata tara din lume, 15 milioane de persoane nu beneficiaza de asistenta medicala . Timp de patru zile, påna pe 20 martie, sunt in curs manifestatii pacifiste in toata America. Tonul a fost dat ieri de New York, unde peste 4.000 de persoane s-au adunat in rugaciune la catedrala nationala, la initiativa „Christian Peace Witness for Iraq“ . Potrivit AFP, la Washington, alte mii de oameni au invadat imprejurimile Casei Albe, intr-un mars pacifist. Astazi sunt asteptate in capitala federala cåteva zeci de mii de persoane din peste 150 de orase americane, care vor marsalui spre Pentagon.
  •   2007-03-17
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.