Social

# foto party # cabina foto #cabina foto amelie #photo booth #fotografii petrecere

Amelie, o cabina foto pentru momente memorabile

Cand spui Amelie, te gandesti la un personaj  de poveste cu un farmec aparte. Asa este si Cabina foto Amelie, locul unde povestea incepe cu fiecare persoana care se ascunde dupa draperia trasa.

Cabina foto Amelie a apărut din dorința de a crea un spațiu premium pentru cele mai haioase fotografii alături de prieteni. Pe lângă aspectul discret, dat de negrul complet, care o recomandă pentru o gamă largă de evenimente, Amelie dispune de un spațiu încăpător în spatele draperiilor. Astfel că sefie-urile de grup devin acum floare la ureche - pot intra până la 15 persoane în cabina foto, iar de aici mai departe imaginația e limita pentru a surprinde niște instantanee cu adevărat memorabile!

Momentele fotografiate în Cabina foto Amelie se bucură de o calitate superioară a imaginii, datorită echipamentului foto performant și al aparaturii de developat proprii unui laborator foto. Dacă ar fi să rezumăm calitățile Cabinei foto în câteva cuvinte, am spune că este studio foto, aparat foto performant, fotograf și laborator de imprimare a imaginii, toate patru într-o singură cabină portabilă. 

Un alt atuu al Cabinei foto Amelie este posibilitatea de a posta fotografiile pe Facebook, imediat după ce au fost făcute. Iar pentru cine dorește să păstreze imaginile pe mail, cabina are și opțiunea de a le trimite pe adresa proprie.

De altfel, odată ce ajungi în dreptul cabinei foto, distracția se dezlănțuie. Pălării și jobene, ochelari supradimensionați, mustăți, măști colorate, ai la dispoziție tot felul de accesorii amuzante, pentru ca momentele tale alături de cei dragi să fie de neuitat.

Celebrele photo-strips cu patru ipostaze haioase sunt pregătite la ieșirea din cabina foto. Fotografiile sunt imprimate în 12 secunde, în dublu exemplar, și sunt numai bune de păstrat ca amintire de la o petrecere pe cinste. În plus, Cabina foto Amelie oferă printuri nelimitate pe hârtie fotografică. Altfel spus, poți să te fotografiezi în nenumărate feluri: singur, cu cel mai bun prieten, cu trei prieteni, cu 10 prieteni! La final, fotografiile sunt developate și le poți păstra numai pentru tine, ca în vremurile de altădată.

Și dacă tot vorbim de vremurile de odinioară, este bine de știut că Amelie păstrează modelul clasic de photostrips atât de popular în rândul cabinelor foto din toată lumea, însă îi dă un “fresh touch” de fiecare dată. Niciun design nu seamănă cu celălalt, la fel cum niciun eveniment nu este identic cu altul.

Cu Amelie, momentele importante devin cu adevărat memorabile!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea