Social

# masini de inchiriat bucuresti ieftin # inchirieri auto in bucuresti #masini de inchiriat bucuresti aeroport #masini de inchiriat bucuresti #rentacar bucuresti #rentacar #rent a car bucuresti #inchirieri auto bucuresti otopeni #inchirieri auto bucuresti ieftine fara garantie #inchirieri auto bucuresti #inchirieri auto

Alunga rutina zilnica cu masini de inchiriat

Sa fim sinceri, cine si-ar dori un stil de viata plictisitor si monoton? Evident, nimeni, dar uneori circumstantele nu ne dau de ales si incercam sa ne adaptam la situatiile care apar. Pana sa ne dam seama, ajungem stresati, plictisiti si fara pofta de viata, ca niste roboti care merg dintr-un punct in altul fara vreo directie anume. Ne plafonam inanumite stadii ale existentei noastre si, chiar daca constientizam acest lucru, ne simtim blocati si parca nu gasim cale de scapare.

Prin acest simplu proces de "pietrificare" uitam sa fim oameni, sa fim relxati si sa ne bucuram de fiecare zi. Ajungem sa facem aceleasi lucruri, fara exceptii. Pentru a te ajuta sa uiti de monotonia zilnica, am pentru tine cateva trucuri de revigorare. Nu este nimic complicat sau costisitor, dar ca sa functioneze, va trebui sa te dedici acestor mici trucuri cel putin 66 de zile, pentru ca ele sa devina obiceiuri si sa te scape de rutina zilnica. Apropo, un studiu a descoperit ca este nevoie de 66 de zile pentru ca o actiune sa devina un obicei, atat ii trebuie creierului sa se obisnuiasca cu noile actiuni.

Pimul lucru pe care il poti face nu te costa nimic: trezeste-te cu 15 minute mai devreme, sau mai tarziu in cazul in care orarul tau este foarte matinal. Nimic nu se compara cu zorii zilei. Te incarca cu energie, iti dau buna dispozitie si te ajuta sa te pregatesti mai bine. 15 minute pot face cu adevarat diferenta.

Folosesti acelasi traseu pentru mersul la serviciu sau la scoala? Schimba-l! Te provoc sa folosesti o ruta diferita cel putin trei dimineti la rand – vei avea ocazia sa vezi alte parti din orasul tau si vei ramane surprinsa de varietatea de locuri prin care vei trece. Chiar si un lucru atat de neinsemnat ca schimbarea traseului catre scoala sau serviciu poate face minuni.

Mergi pe jos, cu autobuzul, cu metroul, cu bicicleta sau cu masina? Daca ai permis de conducere iti zic un secret: lasa masina ta acasa! Sunt atatea masini de inchiriat in Bucuresti, dar si prin tara, incat ar fi o risipa sa nu le folosesti. In functie de buget poti sa o inchiriezi o singura zi, sau o luna intreaga, dar diferenta la nivel psihologic este uriasa. Va fi ca o gura de aer proaspat, va fi o experienta noua ce iti va antrena creierul. Iti vei pune creierul la treaba, altfel decat pana acum si vei fi surprinsa ca nu ai descoperit acest truc pana acum. Firmele cu masini de inchiriat sunt usor de gasit, asa ca te indemn sa faci acest lucru macar o zi din luna.

Daca nu ai carnet de conducere, atunci iti recomand sa iti schimbi pentru cateva zile modul in care ajungi la serviciu. Daca mergi cu bicicleta de obicei, rezerva o zi pe saptamana pentru metrou, si alta pentru autobuz. Daca nu trebuie sa mergi prea mult, te indemn chiar la mersul pe jos – face minuni pentru creier si corp.

Retine, schimba un singur lucru din rutina ta zilnica si vei vedea rezultatele in cateva saptamani. Creierul tau va functiona altfel, vei vedea noi oportunitati si vei avea posibilitatea sa iti faci viata asa cum ti-o doresti. Indrazneste sa iesi din tiparele pe care chiar tu le-ai stabilit si vei vedea cum ti se schimba viata in bine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea