Social

Alexandra Dinu: este bine ca Adrian nu il viziteaza pe Mario

Adrian Mutu a uitat de ziua de nastere a primului sau mostenitor, Mario. Declaratia a fost facuta de fosta sotie a fotbalistului, Alexandra Dinu , intr-un interviu acordat revistei Story.

Actrita, care locuieste impreuna cu fiul ei la Milano, spune ca nepasarea lui Mutu nu o deranjeaza. Altfel, Alexandra crede ca ar trebui sa-i explice lui Mario de ce tatal lui nu locuieste impreuna cu ei sau de ce il viziteaza asa de rar. Alexandra Dinu sustine ca nu a mai vorbit cu fostul ei sot de luni de zile, dar ca ii doreste numai bine alaturi de noua lui familie.

PREA OCUPATA PENTRU MARITIS

De Paste, Alexandra Dinu vrea sa ajunga in romania impreuna cu iubitul ei, italianul Carlo Cancellieri. Ea crede ca este momentul ca bunicii si prietenii care au ramas in tara sa-l cunoasca pe actualul ei logodnic . Alexandra Dinu mai spune ca nu este pregatita pentru o noua casatorie, fiind ocupata cu educatia si cresterea fiului ei, Mario.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea