Social

#cutremure romania #cutremur #seism

ALERTA! Trei cutremure astazi in Romania!

 

Trei cutremure s-au produs in noaptea de luni spre marti in Romania, primul seism avand magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Primul cutremur - cu magnitudinea 3,9 - a avut loc la ora 00.15, in judetul Buzau, la adancimea de 128,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Nehoiu (10 kilometri), Intorsura Buzaului (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Valenii de Munte (47 de kilometri) si Mizil (47 de kilometri).

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un al doilea cutremur a avut loc la ora 04.52, in judetul Vrancea, si a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adancimea de 22 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Ramnicu Sarat (11 kilometri), Odobesti (28 kilometri), Focsani (28 de kilometri), Buzau (40 de kilometrim) si Panciu (43 de kilometri).

La ora 05.45, un nou cutremur a avut loc in judetul Vrancea. Seismul - cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, s-a produs la adancimea de 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Ramnicu Sarat (15 kilometri), Focsani (23 de kilometri), Odobesti (23 de kilometri), Panciu (38 de kilometri), Marasesti (39 de kilometri).

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs in 8 februarie, in Vrancea, si a avut magnitudinea 5, fiind resimtit si la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea