Social

#prognoza meteo #cod portocaliu #vremea #meteo

Alerta meteo! Zonele unde meterologii anunta Cod portocaliu de ninsoare

Meteorologii avertizeaza ca din aceasta noapte, Capitala si alte 14 judete intra sub Cod portocaliu de ninsori abundente, in timp ce 16 judete se vor afla sub Cod galben de ninsori insemnate de joi dupa-amiaza.

De astazi, 22 martie, ora 15 si pana maine 23 martie, ora 20, meteorologii anunta cod galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului. In Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei si zona Carpatilor Meridionali si de Curbura ninsorile vor fi in extindere dinspre sud-vest si in intensificare, se va depune strat nou de zapada, local consistent, iar temporar vantul va avea intensificari in medie cu 45…55 km/h, astfel ca vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolita si spulberata. In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei.

Vremea se va mentine deosebit de rece pana la sfarsitul saptamanii, cu precadere in jumatatea de sud-est, unde intensificarile temporare ale vantului vor amplifica senzatia de frig.

Tot pentru astazi, de la ora 23 si pana maine,23 martie, ora 15, meteorologii au anuntat cod portocaliu de ninsoare. Mai exact, in sudul Banatului si al Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50...60 km/h si temporar 65...70 km/h, viscolind si local troienind zapada si determinand diminuarea vizibilitati

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea