Social

#alerta cutremur #cutremur romania #magnitudine #cutremur #seism

ALERTA! Doua cutremure in mai putin de patru ore, in aceasta dimineata

Romania a fost zguduita in aceasta dimineata de doua cutremure in mai putin de patru ore. Asta, dupa ce ieri au mai avut loc doua seisme, unul in cursul diminetii si altul dupa amiaza. Pana acum, in luna iulie, pe teritoriul Romaniei au avut loc doisprezece cutremure de intensitate mica si medie.

Primul cutremur s-a produs la o adancime de 125 de kilometri, la ora 00:57. Acesta a avut magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richter si s-a produs in judetul Buzau.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (5km), Valenii de Munte (42km), Intorsura Buzaului (42km), Mizil (44km), Urlati (46km), potrivit infp.ro.

Cel de-al doilea seism a avut loc la scurt timp dupa primul. Acesta s-a produs la ora 04:05 la o adancime de 108 kilometri si a avut magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter. Seismul a avut loc in judetul Vrancea in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (37km), Panciu (42km), Onesti (47km), Focsani (51km) si Tirgu Ocna (52km).

Anul acesta, in Romania, au avut loc doua cutremure ce au fost resimtite si in Capitala. Ambele au avut magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Primul s-a produs pe 14 martie, in judetul Vrancea, la o adancime de 139 de km, iar cel de-al doilea pe 25 aprilie, in judetul Buzau, la adancimea de 147 de km.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea