Social

#alerta cu bomba bucuresti #alerta cu bomba #bomba #alerta

Alerta cu bomba intr-un magazin din Bucuresti! Autoritatile, puse pe jar

O alerta cu bomba a pus pe jar autoritatile din Capitala. Astazi, in jurul orei 9:00, o persoana a apelat la 112, anuntand ca intr-un magazin din sectorul 4 se afla un material exploziv.

 

Ajunsi la fata locului, in zona Tineretului, politistii au evacuat rapid persoanele aflate in incinta magazinului si au restrictionat traficul in zona. Pirotehnistii ajunsi la fata locului au cercetat zona si nu au gasit niciun material explozibil.

"In jurul orei 9.00, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca o persoana ar fi afirmat ca intr-un magazin situat pe raza sectorului 4 ar exista un dispozitiv exploziv. La fata locului politistii au luat masura evacuarii tuturor persoanelor din incinta si au aplicat masuri de restrictionare a traficului. La acest moment specialistii pirotehnisti efectueaza verificari", au precizat oficiali ai Politiei Capitalei, potrivit evz.ro

Din fericire, alerta s-a dovedit a fi una falsa.

Sursa foto: unimedia.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea