Social

#vremea #vreme rece

Alerta ANM: Vremea se raceste brusc. Temperaturile scad cu 10 grade Celsius

Meteorologii anunta scaderi bruste de temperaturi in urmatoarele doua zile. Agentia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi pentru judetele din centrul si nordul tarii.

Codul este valabil de duminica ora 23.00 pana luni la ora 23.00. De asemenea, in urmatoarele zile, temperaturile vor scadea cu pana la 10 grade Celsius.

"Faptul că intră o masă de aer rece în ţară, înseamnă că temperaturile vor scădea chiar şi cu mai mult de 10 grade faţă de astăzi. Dacă astăzi încă aşteptăm temperaturi de 35 de grade, mâine vor fi maxime de numai 18-20 de grade în Transilvania. În sud-est, şi luni vor fi temperaturi de 30-32 de grade, dar marţi vor fi numai 22 de grade din cauza faptului că masa de aer rece va ajunge şi în această parte. În Bucureşti, avem astăzi 35 de grade, luni vor fi 32 de grade, iar marţi, cel mult 23 de grade, o scădere de 10 grade şi în Capitală", a declarat pentru MEDIAFAX meteorologul Mihai Huştiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea