Social

# usl #alegeri parlamentare #victor ciorbea #liste usl

Alegeri parlamentare 2012: Victor Ciorbea va candida pe listele USL

Fostul premier Victor Ciorbea va candida pe listele USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. El urmeaza sa candideze in Colegiul 9 de deputati din sectorul 2 al Capitalei.

Anuntul a fost facut, luni, de liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

"Vreau sa spun, desi la nivel personal sunt un om de centru-stanga, ca ma bucur foarte mult ca domnul Ciorbea va candida pe listele USL. Este unul din oamenii care a reprezentat intotdeauna ideea de crestin democratie in Romania. Exista crestin-democrati adevarati in Romania, asa cum exista tot felul de oameni care se vopsesc in tot felul de culori, dar asta nu inseamna ca si devin social-democrati, crestin-democrati sau liberali", a spus Victor Ponta.

Candidatura lui Ciorbea pe listele USL a fost salutata si de Crin Antonescu, presedintele PNL. Antonescu a spus ca Uniunea este onorata sa fie reprezentata la parlamentare de "un om de talia lui Victor Ciorbea, fost prim-ministru al Romaniei, cu o bogata experienta politica, cu o excelenta experienta juridica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea