Social

#sarcina #alcool #tutun #riscuri #homosexualitate

Alcoolul si tutunul consumate in sarcina cresc riscul de homosexualitate

Fumatul si consumul de alcool in timpul sarcinii pot afecta grav sanatatea fatului. Un nou studiu controversat arata insa aceste substante pot face ca viitorul bebelus sa aiba o atractie mai mare spre persoanele de acelasi sex atunci cand ajung la maturitate.

Aceasta ipoteza socanta a fost lansata de profesorul de neurologie Dick Swaab, de la Universitatea din Amestardam. El sustine ca, pe langa faptul ca alcoolul si tutunul pot scadea IQ-ul copilului, acestea pot duce si la schimbari ale comportamentului sexual.

Medicul sustine ca hormonii sintetici si fumatul fac ca fetele sa devina lesbiene sau bisexuale la maturitate, iar baietii, homosexuali, in cazul in care au frati mai mari.

Neurologul a precizat ca acest lucru poate avea legatura cu modul in care sistemul imunitar al mamei raspunde hormonilor masculini.

Dick Swaab a mentionat, de asemenea, ca femeile insarcinate stresate prezinta un risc mai mare de a avea copii homosexuali, indiferent de sexul acestora.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea