Social

Albinele ucigaşe şi-au făcut cuiburi în Provence

Regi
unea din sudul Franţei a intrat în panică din cauza albinelor ucigaşe, care deja au provocat 40 de victime. Conform specialiştilor de la Unitatea Franceză de Supraveghere a Albinelor, „o mană" de albine ucigaşe poate distruge o colonie de 30.000 de albine melifere în numai două ore. Noua specie, despre care se crede că ar fi fost adusă accidental din Asia, este foarte agresivă cu oamenii şi nu poate fi îmblanzită pentru a deveni producătoare de miere. Dimpotrivă. Albinele ucigaşe atacă imediat stupurile „concurente" şi ucid pe toţi locuitorii acestora. În ultimii ani, din cauza lor, producţia de miere din Franţa a scăzut cu 40%! Albinele ucigaşe sunt chiar mai mari decat viespile obişnuite, anvergura aripilor acestor insecte ajungand pană la 7,5 centimetri, iar corpul lor masurand între patru şi cinci centimetri.
  •   2007-02-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.