Social

#salariu #apetit sexual #sex #castiguri #influenta libido

In ce mod ne influenteaza salariul viata sexuala!

Succesul nu se impaca prea bine cu o viata sexuala satisfacatoare, potrivit unui sondaj recent realizat de o compania britanica de jucarii erotice, care a descoperit cum influenteaza un salariu mare calitatea si cantitatea sexului.

Pe principiul "nu le poti avea pe toate in viata", atunci cand ai parte de succes in cariera si castigi multi bani, risti sa faci mai putin sex, dar sa fii mai bun in pat decat cei cu venituri modeste.

Sondajul a fost realizat de compania erotica pe un esantion de 1.600 de persoane, care au fost puse sa raspunda la intrebari legate de frecventa cu care fac sex, castiguri salariale etc.

O treime din persoanele cu salarii foarte mari a declarat ca au relatii sexuale doar o data pe saptamana. Cu toate ca fac sex mai rar, persoanele de succes sunt mai aventuroase in pat. Motivul pentru care nu au parte de mult sex pare sa fie acela ca nu sunt dornice de relatii stabile, de lunga durata, ci doar de aventuri ocazionale.

In schimb, persoanele care au castiguri salariale medii sau modeste au un apetit sexual mai mare, 54% dintre cei intervievati declarand ca fac sex de mai multe ori pe saptamana.

Sursa foto: Careerealism.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea