Social

#donatii pantofi # donatii Crucea Rosie #crucea rosie

Ai pantofi pe care vrei sa-i donezi pentru Crucea Rosie? Curierii ti-i ridica gratuit!

Pantofii sunt facuti sa isi duca purtatorii pe noi si pe noi drumuri. Cand raman uitati in dulap, este momentul sa mearga mai departe. Asa ca, sub umbrela “Pass them on – Da-i (pantofii) mai departe” Otter a realizat un mecanism prin care clientii sai pot dona, fara niciun efort si gratuit, incaltamintea in stare buna care nu ii mai reprezinta sau pe care, pur si simplu, ajung sa nu o mai poarte.

Cristina Bazavan, PR si organizator de evenimente culturale, alaturi de actorul Marius Manole au fost primii care s-au alaturat acestui demers, fiind si primii donatori. Astfel, cate o pereche de pantofi, insotita de povestea pe care a avut-o alaturi de fiecare dintre cei doi, va pleca spre cineva care are mai multa nevoie.

Prin aceasta campanie, Otter, impreuna cu partenerii sai, isi doreste sa isi indrume clientii catre un stil de viata responsabil, incurajand-i sa priveasca si aspectul utilitatii incaltamintei, dincolo de valoarea sa emotionala. De fiecare data cand cumpara o pereche noua de incaltaminte, pot dona o alta in stare buna, pentru ca altcineva sa se poata bucura de ea pe mai departe.

„Prin aceasta campanie de CSR ne dorim sa ajutam oamenii pentru care expresia „Nu am cu ce sa ma incalt!” este o nevoie reala. Deoarece ne propunem sa strangem un numar cat mai mare de donatii pentru beneficiarii Crucii Rosii Romane, am gandit acest proiect, intr-o prima faza, ca o actiune de constientizare, urmata de facilitarea procesului de donare, prin sprijinul acordat tuturor celor care vor sa se implice. Ne incurajam clientii sa adopte o regula simpla, care sa ii ajute sa isi organizeze spatiul din dulap si care va aduce un ajutor unei alte persoane: cand cumperi un articol de incaltaminte, doneaza unul din garderoba proprie. Cu siguranta fiecare dintre noi avem cel putin o pereche de incaltaminte care doar ne ocupa loc in dressing sau dulap si poate este cazul sa lasam pe altcineva sa se bucure de ea, cineva care chiar are nevoie acum de o pereche de pantofi. ” spune Cristi Movila, Director Departament Online in cadrul Otter Distribution.

“Ne bucuram ca facem parte din aceasta campanie pentru ca un mecanism national gratuit de colectare a articolelor de incaltaminte si imbracaminte nu exista inca. Cand Otter ne-a contactat, am spus DA, fara sa stam pe ganduri si speram sa ajungem la cat mai multi oameni si sa ii convingem sa se implice.” a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Asa ca, din aceasta luna, oricine isi poate face loc pentru o noua pereche de incaltaminte foarte simplu – donand!

Detalii despre proiect pot fi gasite pe www.theottershoes.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea