Social

#roamnia #terenuri # preturi terenuri #cumparare terenuri

Afla cat costa cele mai ieftine terenuri din jurul principalelor orase din Romania!

Magurele, Buftea si Bragadiru ocupa primul intr-un top al localitatilor adiacente Bucurestiului in care gasesti cele mai ieftine terenuri pentru constructii.

In Magurele, pretul mediu al unui metru patrat de teren este 44 de euro. La Buftea, pentru un metru patrat de teren se cere un pret mediu de 48 de euro. Topul este completat de Bragadiru, Popesti-Leordeni si Chitila, unde preturile medii sunt de 65, 67, respectiv 71 de euro pe metru patrat.

Terenuri ieftine se gasesc si in vecinatatea altor orase importante din tara. De exemplu, in judetul Brasov exista terenuri care pot fi cumparate cu preturi mai mici de 10 euro pe metru patrat.

In Constanta, preturile variaza intre 29 de euro (orasul Techirghiol) si 164 de euro (Mamaia). De asemenea, pot fi cumparate terenuri la pret convenabil si in vecinatea orasului Timisoara. Preturile pe metru patrat pornesc de la 19 euro si pot ajunge la 43-45 de euro.

Analiza a fost facuta de imobiliare.ro pe baza terenurilor scoase la vanzare in intervalul septembrie octombrie 2012, in localitatile adiacente oraselor Brasov, Bucuresti, Constanta si Timisoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea