Social

#adrian nastase # adrian nastase condamnat #tentativa de sinucidere adrian nastase

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri noapte, impuscandu-se cu un pistol in momentul in care in locuinta sa din strada Zambaccian au venit politistii pentru a-i prezenta mandatul de executare a sentintei de condamnare la inchisoare, anunta realitatea.net.

Nastase a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, unde a fost internat la sectia de Terapie Intensiva. Starea sa este stabila, premierul urmand sa fie operat in cursul acestei dimineti.

Medicul Serban Bradisteanu a declarat, miercuri noapte, ca fostul premier are mai multe plagi impuscate si ca la usa salonului sau se afla mai multi politisti.

Gestul lui Adrian Nastase vine in aceeasi zi in care a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii", in care este acuzat de strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat la Presedintie din partea Partidului Social Democrat.

Sursa foto: businesscover.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea