Social

#Wizzair bagaj mare # taxe pentru bagajele mari de mana

Adio, taxa pentru bagajele mari de mana in avion!

Wizz Air schimba politica bagajelor de mana pana la sfarsitul anului! Incepand cu 29 octombrie 2017, compania aeriana low cost nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintrezborurile companiei.

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mana cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus in pretul biletului.

Modificarea reprezinta o crestere cu 50% a volumului bagajului in comparatie cu dimensiunea anterioara acceptata gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii care vor calatori pe si din 29 octombrie si care deja au platit taxa pentru bagajul mare de mana direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din pretul platit, in conturile lor WIZZ.

In prezent, pasagerii pot transporta gratuit la bordul avionului doar un bagaj mic de mana de dimensiunile 42 x 32 x 25 de cm, în timp ce fiecare bagaj cu dimensiune mai mare (56 x 45 x 25) este taxat cu 84 de lei pe cursa.

Pentru bagajul de cala de 23 de kilograme pasagerii platesc 145 de lei iar pentru cel de 32 de kilograme pasagerii scot din buzunare 173 de lei, potrivit datelor de pe site-ul companiei. 

  •   2017-07-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii