Social

#mancare calda angajati #lege pranz angajati #pranz angajati #angajati #angajatori

Adio, sandvisuri in geanta! Angajatii vor primi gratuit o masa calda la pranz!

Senatorul UNPR Constantin Popa a depus in Parlament un proiect de lege care vizeaza ca toti angajatii din Romania sa beneficieze de o masa calda la pranz oferita de catre angajator!


”Vad zilnic cum saracii oameni mananca hrana rece la serviciu, ce isi aduc de acasa. De multe ori, nu au nimic in geanta, pentru ca nu au bani, si rabda foame. Unii se duc la tot felul de magazine si isi cumpara sandvisuri sau mancare calda la caserole, cu care vin apoi la locul de munca. Este o mare pierdere de timp pentru angajati. Unii se imbolnavesc de stomac pentru ca nu se hranesc corespunzator, din lipsa banilor”, a declarat senatorul UNPR, Constantin Popa.

Conform initiatorului legii, valoarea mesei va fi de 15 lei pe zi si va fi oferita la locul de munca, in asa fel incat sa nu mai fie nevoit sa plece pentru a-si cumpara mancare. Pe langa beneficiile aduse salariatului, senatorul spune ca, prin aceasta initiativa, angajatorul isi va fideliza angajatul si se vor crea noi locuri de munca in industria alimentara, noteaza Libertatea.

„Cred ca daca le-am oferi posibilitatea ca la pranz sa beneficieze de o masa calda platita de angajator in valoare de pana la 15 lei nu ar fi o mare povara pentru acest stat. In acest fel oamenii nu vor mai sta flamanzi la munca si vor da un randament mult mai bun”, a mai spus Constantin Popa.

Valoarea mancarii calde a angajatului va fi dedusa din profitul companiei, fie ea de stat, fie privata.

Sursa foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea